Flatcoated

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

bättre natt i natt?

Av Erica - 29 januari 2009 21:57

Hoppas att lilleman har en bättre natt i natt. Igår somnade han snällt vid åtta som jag förstod det, mat igen vid 2.00-3.00 någon gång vet inte exakt det var pappa A som fick ta det då han är föräldraledig och jag skulle upp och jobba på morgonen. Döm om min förvåning när bebis börjar gnöla igen vid 5.30 han borde inte vara hungrig igen? Hör att A värmer mat i micron åt honom men gnölet slutar aldrig och jag knuffar på A som muttrar något om att bebis inte är hungrig och bara är gnölig. Inser snabbt att jag måste sovit över matningsförsök och vaknat igen av att han som alltid brukar somna om efter mat (dvs Isak) inte alls tänkt gå och lägga sig igen utan håller låda omväxlande gnölar. INGEN SÖMN för mig.


Så jag löser det med att ta mobilen och gå upp till gästrummet och lägga mig och det suger att sova där. 1. det är kallt som sjutton på morgonen då ingen eldat på hela natten och vi har ingen värme påslagen där för det behövs inte då vi eldar när vi är vakna och är på övervåningen. 2. kudden är jätte oskön och inte kom jag ihåg att ta med mig min egen och gå ner igen? Icket. 3. Sängen är för hård.


Kändes inte som att jag överhuvudtaget skulle lyckas somna om ändå så började mobilen ringa och blinka helt plötsligt? och då var det jätteskönt i sängen och jag kunde sova hur länge som helst bara jag fått? Märkligt? Sen gjorde det inte saken bättre att man helst inte vill ha någon kroppsdel förutom huvudet utanför täcket för att undvika förfrysningsskador. Lyckades krångla mig ut 8.00 och då börjar jag med lektioner 8.30 Hm... snabb rastning av hundar, mat till hundar och påklädning mm tog 10 minuter var på jobbet 8.25 Inte mycket tid tillgodo där inte.


Isak och hans far hade i alla fall varit vakna till runt 07.00 innan liten Isak insåg att man kanske ska sova lite till? Sen sov de till halv tio som jag förstod det.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se