Flatcoated

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Världens bästa mobiler?

Av Erica - 30 januari 2009 21:56

jag tror jag har ganska tur med mina mobiler... Min förra mobil en Nokia lyckades jag med att tappa två våningar i ett trapphus rakt ner i stengolv, tvätta i tvättmaskin, glömma ute i snön och vara allmänt vårdslös med. Den fungerade fortfarande om än att det var lite dålig mottagning på slutet när jag istället köpte en billig för 300 kronor på IcaMaxi här före jul. Den mobilen har jag varit riktig snäll mot tills idag.


Vi var hos Lena och fikade och jag skulle slå en signal till slaven när jag upptäcker att min mobil inte är i min ficka. Nåja tänkte jag den är säkert i Toyotan (sista stället jag mindes att jag hade den säkert då jag pratade i den när jag körde hem från skogen) och jag bytte ju bil då jag skulle ha med mig Isak till fikat. Så jag la inte så mycket energi på det


När jag for hem någon timme senare så började jag leta igenom Toyotan och hittade den inte. Andreas kom ut med ficklampa och vi letade igenom både passaten och toyotan utan att hitta mobilen. Andreas provade ringa till den och nu kom man inte längre fram med någon signal. Den var inte inne det visste jag då jag provat ringa till den för att se om jag glömt den inomhus när jag var hos lena.


Kunde jag ha tappat den när jag klev ur bilen hos Lena? Vi körde förbi och mycket riktigt. Jag hade tappat den OCH kört över den med bilen den låg nertryckt i ena hjulspåret.


Ganska modfälld tog jag hem min stackars telefon och synade den. Andreas provade starta den och den gick igång på första försöket - dåligt med batteri, hel display och både sms och signaler gick fram!


Superkvalité?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se