Flatcoated

Alla inlägg under januari 2009

Av Erica - 4 januari 2009 01:41


Testar lite funktioner bara upptäckte just hur man kan lägga in bilder och skriva kring dem och inte bara få dem överst eller nederst i ett inlägg!

ANNONS
Av Erica - 3 januari 2009 17:54

For ut till Bussjö med hundarna - 15 grader och sol. Riktigt fin vinterdag, gick en 30 minuter och sen fick hundarna göra varsitt fält. Lat-matte som inte orkade gå mera. Error skötte sig fint och Harry likaså.


Längtar lite efter våren just nu. Tycker inte om kyla alls.


Dagens tips:


Linda ska börja blogga! Hon var hit en sväng innan vi for till uppfödartanten igår och sa att hon funderat på att blogga länge och snabb var jag att visa hur man gör. KUL med en till blogg att läsa.


http://ixaojulia.bloggagratis.se
ANNONS
Av Erica - 3 januari 2009 17:43

Vi har hyrt film i några kvällar nu då det inte varit NÅGOT som helst att se på tv på länge och det är slut film på vår inspelningsbara dekoder. Kan den vanliga tv-säsongen komma igång nu?


OCH för en gångs skull valde jag den bästa filmen och Andreas den mest knepiga! Hade i stort sett "förbud" mot att välja film här ett tag då allt jag valde var nästintill osebart.


Nåja jag valde att se "The Happening" och när man ska beskriva vad den handlar om låter det som värsta b-rullen... Men den är inte så dålig som det låter snarare tvärtom! Den börjar i NewYork med att alla i CentralPark tar självmord, det visar sig senare att det är träden som släpper nervgift för att göra sig av med människorna men om man ska förklara det så låter det ju typ helknäppt hur det ens kan vara lite bra. MEN som vanligt är Shyamalan riktigt bra på att skapa skräck utan att få det nördigt. Den kan man gott se!


En film ni kan låta bli att se är "The Nines" på pappret låter den som en möjlighet till att fungera MEN det gör den inte. Den är uppdelad i tre delar och alla delar suger och den sista delen som ska knyta ihop allt är så dålig att det är skrämmande. Andreas gav den en miljon singstar-stjärnor (han gillar inte det spelet :o) )jag en svag, svag tvåa. Den var bara knäpp och inte några vändningar alls som det utlovades på baksidan av filmen. Från baksidan:

"I "The Nines" möter vi tv-stjärnan (Ryan Reynolds) som befinner sig i husarrest efter att han kraschat sin bil narkotikapåverkad. Hans enda kontaktyta mot yttervärlden, hans pressagent och buttra granne (Hope Davis), beter sig märkligt och Ryan börjar misstänka att han är utsatt för någon slags komplott. Samtidigt dyker talet nio upp i alla tänkbara och otänkbara sammanhang. I filmens andra del återkommer Ryan Reynolds, nu som tv-producent. Märkligt nog verkar de båda ha med varandra att göra... I filmens tredje och sista del kastas rollerna om än en gång med följd att nya sammanhang uppenbarar sig." Enda roliga med den filmen var att ungen i filmen var så gräsligt lik Dakota Fanning och undra på det flickan heter Fanning i efternamn så hon torde ju vara en lillasyster!
Av Erica - 2 januari 2009 17:47

Idag har vi hunnit med massor. Började dagen (även om bilderna ser mörka ut så är det faktiskt mitt i dagen just nu. Solen orkar inte längre tyvärr...) med att grilla korv med vänner till Andreas i grannbyn. Jättemysigt och första gången lille Isak är på "riktig" utflykt! Så varm choklad, grillad korv och smörgås till frukost/lunch.

Bilderna är på Andreas och Isak, stugan samt en bild på mig och Andreas tillsammans!


Innan vi for vidare ner på stan och mellandagsrean, målet var att jag skulle få vara smakråd till Andreas på nya bågar åt honom. Men de hade ALLA bågar till priset av 1 krona så det blev även ett par nya bågar åt mig. (mina gick sönder i november på babysimmet och för eller senare räcker det ju inte med linser). Tog typ 3-4 minuter innan jag hittade ett par åt Andreas hur snygga som helst från BjörnBorg de passade han jättebra i. Hittade ett par som liknande de jag hade tidigare som gick sönder (nästan utan skalmar och jättelätta) från Rayban åt mig själv. Supernöjd!


I klädväg så var det pyjsamasar som gällde åt vår långe baby, hittade nya med fot på BarnensHus, 2 för 100 kr så han fick två st i st 74 och två i st 80 samt två supersöta med grodor från KappAhl (även fast de var utan fot de var bara så söta så det fick gå ändå.) Två bodysar och lite babystrumpor hittade hem till oss. Babykläder kan lätt bli en drog de är ju bara såååå gulliga ju!


Ikväll blir det fika hos Lena (E & H:s uppfödare), dvs en kort sväng uppåt byn!

Av Erica - 1 januari 2009 17:29

Kallt, kallt, kallt! Jag tycker faktiskt vi är rätt duktiga som håller igång nu fast det är ner mot 10 minus grader!

 Mera lydnadsträning på ön, hopp över hinder klart godkänt, fot också om störningen är på lagomt håll. Inkallning med längre avstånd så blir ingångarna lidande pga fart.


MEN det viktigaste vi kom på är att vi måste öva mera allmänlydnadsövningar typ sitt i cirkel och stå ut med att det går hundar förbi utan att röra på sig, inkallning förbi hundar och liknande SÅ nyttigt för Error och jättebra träning MERA SÅNT ska det bli!


Error the Terror gjorde en tjurrusning mot Asta och fick med henne på en busrunda men annars gick han bättre idag än i tisdags mycket för att jag gick iväg på tillräckligt håll först och inte blev lika sur irriterad själv när han stökar runt. Jag kan som inte jämföra honom med Harry 9 år när det gäller fokus bland andra hundar. MEN jag måste tänka på det för det gör jag vare sig jag vill eller inte.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se