Flatcoated

Alla inlägg under februari 2009

Av Erica - 6 februari 2009 22:04

När man har kort om tid att hyra film. Bilen gick inte att låsa då det var is i systemet så vi kastade oss in och plockade på oss typ första bästa film då får man nästan skylla sig själv... Hur denna film kunde hamna åtta på filmtoppen är mig obegripligt den var SJUKT dålig.


 


Den skulle vara en parodi på ovädersfilmer men något oväder såg man knappt till utan det var mest en massa dåliga imitationer på kända personer i USA.


Nej jag förväntade mig inte en högkvalité film men något skratt kanske? Nåja ni andra slipper se den och betala för det i alla fall för det finns INGET som helst bra med den.

Av Erica - 5 februari 2009 15:47

Idag har jag och Isak varit och hälsat på Åsas och hennes barn, Madde var också med. Isak börjar verkligen tycka det är kul med andra barn och man ser hur han klurar och tänker. Lea verkar också tycka det är skoj! Sen är det också roligare med andras leksaker de som vi har är han rätt less på numera, han kräver OMBYTE ju.


Åsa hade bakat världens godast cheesecake, ungefär som den jag köpte förra veckan på Nk men ännu godare. Tror jag åt tre bitar. Mycket prat och skratt förstås.


Det är alltid skoj att fara till åsa och fika. Toffee var i riktigt fin form hann jag även notera :D inte något extra gram där inte.

Av Erica - 4 februari 2009 14:59

det kom in en liten mus ikväll på Forslunda! Först trodde jag det var en papperstuss som låg under ett bord som Error fixerade men sen flyttades hans blick stadigt och då såg man världens minsta sötaste lilla mus som förtvivlat försökte hitta ut ur växthuset men inte fann någon utgång. Stackarn! Till sist hade den tagit sig runt hela växthuset och kunde glatt ta sig ut från alla fyrfota hundar som glodde.


Error var inte lika duktig idag som förra gången men det var tättare med hundar och mer liv. Övade lite helt om och ligg. Sen vart det gruppövningar som han fixade bra.

Av Erica - 4 februari 2009 14:00

Rusade hem från jobbet idag, slutar halv två men smet 10 minuter tidigare för att möta upp A utanför tegs öppna förskola och pussa samt ta världens sötaste lilla Isak!


Tror det var i november när vi fotade som jag var på öf senast, sen kom jul och en massa annat emellan. Kungsfoto kommer igen den 2 mars så jag skrev upp oss, man behöver ju inte köpa om korten inte blir bra nu är han ju lite större så då kan han säkert sitta?


Det syns att det hänt massa med Isak sen vi var där senast, han har ett helt annat utbyte av de andra bebisarna nu. Även om han tittade förrut så märks det att han gillar dem ännu mera nu. Särskilt kär blev han i en flicka från familjelivstråden :D, han hade svårt att låta bli att fingra på henne! Kan jag i och för sig förstå då hon är söt som socker.


Var kvar nästan till fyra, så han fick en chans att titta och kolla på allt riktigt noga! Sen sov han sött en stund. For till Forslunda på kvällen som synes i annat inlägg och Isak han somnade gott för kvällen vid halv åtta. 

Av Erica - 4 februari 2009 10:05

Jag sitter på jobbet och skrattar så jag gråter... HUR blond får två människor bli?

Av Erica - 3 februari 2009 14:56

Fixat två presenter - bägge inom loppet av tjugo minuter. Det går fort när man vet vad man vill ha! Varit in på biblioteket och lånat en bok till skolan. Åt middag på stan och kikat in på Sagolika Ting, har ju presentkort där och snart kanske det är dags att inreda Isaks rum? Så jag tittade lite på utbudet. Är grymt sugen på en gunghäst som är en syrsa.


På kvällen blev det både tårta och smörgåstårta! Gott värre och 18-åringen är nu avfirad. Något körkort verkar dock inte vara i sikte än så länge.

Av Erica - 2 februari 2009 23:07

"Har inte jag lärt dig att man ska vara tyst när vuxna pratar?"


Skridskobana, Sollentuna

Ett barn ~ 6 år sitter på en bänk och ska få sina skridskor påsnörda av sin mamma som samtidigt pratar med en väninna. De pratar om barnuppfostran.
Mamman: Jag tycker att det är viktigt att man lyssnar på vad barnen säger.
Barnet (försöker avbryta): Mamma, det är fel…
Mamman (fortsätter): Jag försöker att alltid lyssna på vad mina barn säger eftersom det är viktigt för dem att…
Barnet (försöker igen): Mamma, du gör fel…
Mamman (maler på): Det är viktigt att man visar att de är betydelsefulla.
Barnet (ropar förtvivlat rakt ut): Det där är ingen skridsko, det är en sko, mamma! Du sätter på mig en sko!!!

Av Erica - 2 februari 2009 16:07

Mera musik som jag gillar just nu och återfinns i min MP3.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skapa flashcards