Flatcoated

Alla inlägg under mars 2009

Av Erica - 25 mars 2009 11:22

Snor ett sms Andreas fått:


Hunden är verkligen mannens bäste vän!


Om du inte tror mig så gör bara följande lilla experiment,


Stäng in din hund med din fru i bagaget på din bil.


Vänta en timme och öppna.


Vem tror du är glad att se dig?

Av Erica - 24 mars 2009 11:18

Tisdagar är sen dag för mig - stänger på fritids dvs jag jobbar till 18.00 Hemma är det Andreas som håller ställningarna och även om Isak inte alltid får leka med andra bebisar gör det inte så mkt säger han för här hemma finns den bästaste kompisen av alla - ERROR! De är på samma mentala nivå och har hemskt roligt ihop. Gulligast att se är att den åttbenta, klumpedunsen är så försiktig och nätt när han busar och grejar med Isak eller Isak grejar med honom.


Harry är inte alls lika glad i Isak och går helst undan och säger att visst du är helt okej men att lägga sig på Errors nivå och fjanta runt på golvet det gör jag inte!





Av Erica - 23 mars 2009 23:10

Så har vi varit på kursens andra tillfälle - denna gång diskuterade vi bl a skillnad på allmänlydnad och tävlingslydnad. Pratade belöningar, kontakt och såg Inkis lydnadsfilm om fyrklövern.


Sen fick vi gå ut för att kolla i vilken ordning ens egen hund rangordnade belöningarna. Vi var fyra stycken i vår grupp, en bc, två flatar (Errors KUSIN!!!), och en schäfer.


Att rangordna vad Error tyckte var roligast var inte helt lätt då han är en mycket lätt belönad kille som älskar det mesta så gruppen likställde alla belöningar men jag tror att jaktleken hamnar lägst (därmed inte sagt att han inte gillar det för det gör han), klapp på tredje plats, godis på andra och kamp på första plats men det är hårfin skilnad och kan säkert vara annorlunda ngn annan dag. Som sagt var allt roligt och kontakten var riktigt bra fast det var flera grupper med andra hundar som provade på att leka och stoja runtomkring.


Efter sista teoripasset gick jag ut och klickade stående medan bilen fick bli varm. Börjar koppla nu tror jag! Så sammanlagt är vi nöjda med dagen :0)

Av Erica - 22 mars 2009 11:14

Ikväll har jag haft middagsbjudning - mamma fyller år den 23 mars men en måndagkväll är man inte direkt upplagd för att ordna middag så vi tog det på söndagkväll istället. Bjöd på Maddes fläskfilé och klyftpotatis och fransk chokladtårta (köpt), maten var jättegod och sällskapet trevligt.


isak han fick också en present fast det inte ens var han som fyllde år - han fick en bob av mammas kusin Oskar! Den tackar vi för och nästa vinter får Isak åka på den han trillar som av nu, dålig på att hålla fast.


Innan middagsbjudningen for hela familjen och badade i Plupplandet och i mellanbassängen på Umeå Simhall, det märks att Isak är större nu. När vi gick babysim var en uppgift att hålla fast i kanten vilket Isak då tvärvägrade och blev rent olycklig. NU kunde han utan problem hålla sig själv i kanten och stödja med fötterna mot väggen precis som man skulle. Ibland kanske det hjälper att växa på sig lite? Plupplandet var dock lite kallt, jag minns bebisbassängen som MYCKET varmare när man var liten men då kanske man var mera nerkyld?

Av Erica - 22 mars 2009 08:49

Visst är ni med?


Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.


Anmälan görs via denna länk och det är gratis många bäckar små GÖR skillnad:


http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

Av Erica - 21 mars 2009 23:48

Isak han blir bara rörligare och rörligare, nu kan han stå själv om han får hålla i något samt likt en kålmask ta sig vart han vill genom att åla sig. Några krypningar har vi dock inte fått se.


Av Erica - 20 mars 2009 09:53


På vänster sida: Mari och Åsa

På höger sida: Madde och jag


Efter att ha varit på framtidsverkstad med jobbet (dvs intensivt mötesarbete från 8.15-16.30) drog jag direkt från Nolias konferenssalar ner på TC för att möta upp tjejerna på afterwork-kväll. Vi tänkte passa på att äta och säga adjö till Madde och Mari som ska flytta "hem" för att göra praktik. Visserligen ses vi snart igen på Lenas 60-års kalas MEN Mari kommer nog inte tillbaka och Madde inte förrän till hösten så det var allt sorgligt också. Hoppas i alla fall att ni får en superbra praktik och så får vi höras via nätet istället.


Avslutade kvällen med att åka buss hem! Kollade först ifall stöcksjö-taxin skulle hämta sin man vid bussen (men tillräckligt diskret så hon inte skulle köra iväg bara för att hämta mig) och det skulle hon inte så då fick det bli bussen, det var billigt och smidigt 20 kr, 10 minuter+ 10 minuters promenad så halv elva var jag i soffan rejält trött då jag varit på fötterna sen 6.00 och 3 glas vin i magen gör sitt till! (och en drink det ni! det händer inte varje dag!)




Av Erica - 19 mars 2009 10:08

Idag var en såndär dag som var lite väl lång ur arbetssynpunkt...


Isak klev upp 06.00 Jag var med han till ca 7.30 då jag for in till Nolia för att vara på Framtidsverkstad (ett tvådagars möte för att dra upp riktlinjer för hur vi ska samverka med alla som ska ha lokaler i nya Sjöfruskolan), det mötet var JÄTTEROLIGT men intensivt full fart fram till 17.00 då vi avslutade. DÅ skulle man kunna tro att det var klart för mig?


Nej då - vi avslutade vi med att fara på styrelsemöte mellan 18.00-22.00 så denna söta lilla man såg jag inte mycket av denna dag :(


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards