Flatcoated

Alla inlägg under april 2009

Av Erica - 10 april 2009 23:59

Riktigt trevlig kväll har vi haft ute i Kroksjö eller snarare Österå som ligger lite bortom Kroken. God mat, gott vin, underbara vänner! Många skratt och en del förvånande sanningar. Att Linda var så känslig mot vissa detaljer var faktiskt ganska oväntat, hi, hi.




Malin och Linda fixade och donade en jättegod middag med Kasslergryta till huvudrätt och en ljuvlig efterrätt med vitchoklad och bär. Den vill jag ha receptet på!



Vi fortsatte kvällen i vardagsrummet med massa gott godis, chips och dipp! Lea tittar lite suget på godisskålen!



Ingen riktig tjejkväll utan Singstar - behöver jag nämna vem som var den enda som var obesegrad?



Även hundarna fick vara med på tjejkvällen!



Den enda pojken på kalaset Noel - var en duktig kille och insåg sitt eget bästa och sov sig rakt igenom hela partyt. Lea däremot är en riktig partyprinsessa och var vaken så länge hon bara orkade.


Snälla Sebastian skjutsade oss både dit och hem! Så tack tjejer för en supertrevlig kväll det här får vi göra om kanske grillning i Stöcksjö nästa gång?










Av Erica - 9 april 2009 10:40

Skärstorsdag! Hur kommer det sig att OM jag laddar med godis för små påskkärringar så kommer det INGA. Om jag INTE köper godis så kommer en hel hög? Reslutatet av dagen blev i alla fall mycket godis till mig. :-(


Annars en väldigt lugn dag - lite inköp av mat men inte mycket annat vettigt gjort. Tog en sväng förbi uppfödaren med Isak och fikade samt satte ihop ett Ikea-pussel på nio bitar (dvs Isaks barnstol).


Fler gamla bilder från min lagade kamera. Detta är från den 12 mars när Lea, Noel och Åsa var och hälsade på.


 


 Två sötnosar i soffan!



Gulle-Lea ville krama Isak som sa yuck TJEJBACILLER! Kramas är för tjejer.



Slipp då sa Lea "din förlust" och var glad och söt ändå!



Av Erica - 8 april 2009 22:37

Dags för sista kurstillfället innan påsklovet! Idag var det väldigt kort teori, bara redovisning av läxan och sen dags att fara iväg från Ön till Volvo-parkeringen. (Ön är som vanligt ett vatten- och lerbad på våren). Där fick varje hund 10 minuter med instruktörshjälp samt ca 10 minuter med träningsgruppen.


Error fick träna läggande under gång, sitt STANNA (ingen inkallning) och så klurade vi på hans apportbockstagande. Vet inte om vi kom någonstans med träbocken men jag måste träna den mera regelbundet så vi tar oss vidare!


Fyra grupper igång med hundar på parkeringen och Error var faktiskt ganska så med. Det börjar likna något nu!


Av Erica - 7 april 2009 10:22

Tisdagar är numera min riktigt tunga dag då jag jobbar till 18.00 Hinner inte hända så mycket hemma så jag bjuder på två av mina favoritpojkar i en serie på fyra bilder! (Jag har ju ÄNTLIGEN fått tillbaka min kamera och där fanns dessa gamla bilder från mars med).


 


Undrar vad de pratar om?



Man ska inte störa barn och hund som leker i alla fall. Fotografering ej uppskattad!



 MIN Error har jättefina långa öron som man kan dra i.



Kramar du mina öron kan du få lite pussar tillbaka!


Av Erica - 6 april 2009 10:10

Att jobba kväll är väl aldrig sådär jätteroligt men det suger som extra mycket när det sker den dagen i veckan som jag slutar kl 12.00 Det betyder att jag måste tillbaka igen efter att få ha varit hemma och gosat mig med liten Isak och varvat ner.


Förövrigt är liten Isak numera en mycket rörlig kille och det kombinerat med hundar och slaskväder skapar en mycket smutsig liten Isak emellanåt. Vissa dagar tror jag inte vi gör annat än städar och ÄNDÅ ser han ut såhär...



 Detta är ändå från ett hyfsat nystädat golv...




Fasen var rent alla utan hund ska ha det! Jag längtar faktiskt efter att Isak lär sig gå så han kommer upp från golvet en aning.




Av Erica - 5 april 2009 09:58

Isak har nog tjuvtittat på TV - hans största passion i livet är nämnligen kablar. Det är bara att hoppas att han inte blir lika knäpp som sin namne i filmvärlden det gick som inte så bra för han.


Av Erica - 4 april 2009 10:00

Idag har jag och Isak varit på en riktigt långlördag. Vi började nere på stan där vi fixade en påskpresent samt kollade lite mössor till Lilleman som växt ur alla sina mössor bara sådär? Tyckte alla passade jättebra men han måste ha satsat stenhårt på att öka huvudmåttet på slutet då alla mössor nu är för små.


Efter en tupplur hemma så for vi (jag och Isak) över till Lina&Seb för att planera lite fest samt att jag blev bjuden på tacos! Gott-gotti-gott-gott!


Lina fick sitt Isakbehov tillgodosett och när det var dags för Robinsson så sa Isak att han var jättetrött och blev tvärgrinig så då var det bara att packa ihop och göra godnatt.


Idun stod och vinkande hejdå och tyckte det var bra att den där tvåbenta saken som var så konstig for sin väg medan Freja inte ens lyfte på huvudet. Valp som valp tyckte nog mamma Freja.

Av Erica - 3 april 2009 07:44

Tränat på ön med Linda - eller eg på vägen nu är ön som vanligt ett riktigt lerhål. Parkeringen är en liten damm och däremellan är det mest gyttja. ÄVEN om man ska kunna träna överallt ser jag inte någon större risk att det blir ngn lydnadstävling på sådant underlag så asfaltsvägen fick duga.


Vi började med lite vanlig allmänlydnad - en hund fick vara lös och göra saker och den andra gå snyggt i koppel trots störning. Vi gick upp mot rondellen och tillbaka. Error började med att göra värsta tjuvrusningen mot Ixa men sen skötte hans sig bättre.


När vi körde lydnande turades vi om att titta på varandra och köra några moment i taget. Mina vänstersvängar var svåra att köra då vägen inte är så bredd att när man gjort en sväng så var man typ i diket men han börjar haja i alla fall. Sen var han väldigt ofokuserad mellan momenten så pass att jag faktiskt tog tag ihonom och sa åt honom att ge sig. Vilket "kors i taket" fungerade.


Budföringen och läggande under gång gick bra.


Efter träningen for vi och fikade trots att vi båda såg ut som något lerigt ramlat över oss. Vi for till Cafe Göteborg och fikade (jag har ju ett såntdär häfte från Resturangchansen) och fikade supergott fika 2 för 1 så priset blev riktigt bra. Seb och Lina kom också förbi en stund. T o m Madde var med en 5-10 minuter via högtalartelefonen, tekniken är härlig idag :D.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards