Flatcoated

Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

Club Show 2009

Av Erica - 21 maj 2009 09:20



Påminn mig vid tillfälle: "MAN SKA INTE TÄVLA SAMTIDIGT SOM MAN ARRANGERAR!" bortsett från det är jag jättenöjd med dagen.


Error började med att gå in sin första officiella klass (unghundsklass) och komma på 4:e plats och ta sig sitt första ck! Han fick en riktig superkritik:


"Lovely young dog a super head. Correct eye shape, lovely expression overall very balanced. Good angulation front & rear Good bone Moved well and soundly"


Så här vann vi 4 kilo foder samt ett paket illgröna tuggben :D!


Harry han fick avsluta dagen med att gå in i veteranklass, hade inga större förhoppningar de andra tre veteranerna var alla such och mkt välmeriterade så att vi kom på en fjärde plats var ingen skräll. Han fick i alla fall Hp och en okej kritik.


"A nice? (kan inte översätta eller se vad ringsekreteraren skrivit) 9 year old dog would prefer more length in foreface. Adequate front and rear angulation, however well balanced. Moved well."


Fyra kilo foder till av RC sensible dvs det jag ger! Samt en vattenflaska.


Den stora vinsten hem var lotteriet - för 100 kronor tog jag hem:


  • en mediumhund bur från Agria  (fast jag gav den till Anita som har en fralla mot ett blått retrieverkoppel sådana där fina från http://www.anderskoppel.se vad ska jag med en mediumbur till?)
  • ett grönt retrieverkoppel
  • hundgodis+ben
  • miniräknare+handduk för tassar
  • goddybag
  • samt något mer jag glömt och inte kommer ihåg just nu.

Den enda klass jag lite missnöjd med är brace, vi kom på sjätte plats av sex par (jag visade Harry&Anka), jag tycker att de är väldigt typlika och borde placerat sig högre men vad vet jag? Jag är ingen domare jag! Två st tävlingspärmar från Agria blev det i alla fall. En fick naturligtvis Ankas matte och den andra gav jag till Annika Bay som suktat efter en sån hela dagen och inte lyckats vinna någon i lotteriet. (jag har en och det räcker för Harry och Error då jag har bägges papper i den men den är verkligen superbra!).


Själva utställningen tog tid, vi bröt för alla konkurensklasser vilket gjorde att det drog ut på tiden så på slutet blev det jäkligt stressigt då jag skulle hinna hem för att ta ut domarna och äta, duscha OCH försöka få till en parning mellan Harrys fru (Blackpicks Easter Lily eller Myytti till vardags)... Så direkt efter finalerna var det bara att ila hem och på en timme hann Harry para tiken (tack och lov för 15 minuters hängningar med lagen om allts jävlighet var jag övertygad om att han skulle hänga i typ 2 timmar), duscha och blåsa håret samt byta kläder, pussa på världens sötaste lilla pojke och sen rusa iväg mot domarnas hotell för att hämta dem till domarmiddagen på Garaget.


Middagen var som vanligt jättegod - mm... och jag trotsade och bröt trenden med kyckling och åt entrecote fast kycklingen är godare! Då vi var så sena till Garaget var det halvdåligt med efterrätter, så det avstod jag denna gång var mätt och belåten ändå!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards