Flatcoated

Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Pappa/Morfar fyller år!

Av Erica - 18 juli 2009 13:39

Egentligen fyller ju min pappa år den 19 juli men då han inspekterat väderkartan flyttade han "kalaset" eller snarare middagen till lördag då det skulle vara bättre väder då. Vilket väder det var sen, strålande sol, lagomt varmt och myggfritt!


Mamma bjöd på middag i Tomtebo! Det är en liiiiten skillnad i hur man har odlat det där och hur jag odlar... jag har några krukor runt entren och en stor gräsmatta. Hon har en massa växter och krukor och en liten, liten fin gräsmatta. Det är svårt att fota något som är väldigt lummigt och uppdelat i olika delar men det här är i alla fall framsidan av stugan.Det är är bakom stugan, det blir mat både från muurikkan och grillen. På muurikkan stektes det mandelpotatis.På grillen hade vi oxfile med grillad sparris, baconinlindad svamp och grillade tomater. Hur gott som helst! Trots detta lyckades vi även äta en ljuvligt god marängtårta med smulgubbar från Tomtebo, vaniljglass, grädde och krossad dajm.Isak var förstås också med, och hade sin stol till bordet. Här väntar han snällt på att maten ska bli klar!


 


 Självklart får även Isak vara med på kalaset. Här får han sitt livs första jordgubbe eller en smulgubbe "Sara" som är en blandning av smultron och jordgubbe och lite sötare än vanliga jordgubbar. Allt nytt ska först undersökas med stor noggrannhet VEM VET vad för något man kan försöka lura i en liten Isak för något annars?

Tillvanligheterna hör tydligen att isak blir serverad gift och arsenik?


 


 Kan det här verkligen vara gott? Bäst man smakar! De andra verkar ju äta så giftig kan den ju inte vara.


 


 Oj vad gott det var! Stora glädeskratt kom det och Isak åt glupskt upp tre jordgubbar med lycklig min. 


Den här rosen lär snart vara mycket vacker, kolla vad mycket knoppar!

  


jag tror det här är Pioner, (ja jag vet att jag är kass på gröna saker) men vacker är den i alla fall! Utslagen ros? En del av blomsterprakten.


Vad fick då pappa i födelsedagspresent? jo en musmatta med fisungen på förstås! samt choklad och två trisslotter så vem vet om han är miljonär nu?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se