Flatcoated

Direktlänk till inlägg 8 maj 2010

Bröllop och minisemester i Sundsvall!

Av Erica - 8 maj 2010 21:48

Så då var vi hemma från en minisemester i vår grannstad i söder Sundsvall (ja ja hyfsat grann i alla fall det är ju bara 26 mil dit typ).


Som de flesta av er märkte igår på Facebook    så började fredagen på ett lite annat sätt än det vanliga (tja Isak fick gå på förskolan men annars var det inte vanligt).


Jo för kl 9.00 for vi till Rådhuset och gifte oss (säger man vigde även om man inte är i kyrkan?) - väldigt hemligt och ingen vad jag vet visste något iförväg och helt utan marängkläder och dylikt. Cermonin tog 5 minuter och ut kom vi med en kokbok för kära och detta:



Så nu är jag inte Erica Söderström utan Erica Bengtsson hm... kan ta ett tag att lära sig om vi säger som så.  


När vi kom hem röjde vi hemma för att det skulle vara fint att komma hem på lördagkväll och innan vi for gick jag in på Facebook och ändrade relationsstatus samt skickade in en förfrågan om namnbyte...  


Satte oss sen i bilen och styrde kosan söderut mot Sundsvall, fiskemässa, hotellnatt (utan son) och Birsta köpcentrum samt IKEA!



   Fick samtal av Lena när vi just kommit fram till Birsta för att käka lunch - men inte ett ljud om namnbyte så jag misstänkte att hon inte läst på Facebook ännu och höll förstås tyst! Efter en supergod lunch på ett asiatiskt ställe så åkte vi till fiskemässan! Där hade Lena H kommit sig för att gå in på Facebook så då fick jag ett upprört samtal... gifta sig utan lov? (fast vi har skickat in om hinderprövning jag lovar och den gick igenom!)


Fiskemässa är som Mecka för muslimer för Andreas jag hann typ hela mässan och lite till då hade han hunnit fyra stånd typ... Då var jag less och hade sett det jag ville typ provsmakning, tävlingar och tja det var nog det? Lite frilutftsprylar och fotosaker annars NJA fiskemässa är inte min grej. Fast det var lugnt gick till bilen och läste i lugn och ro inte ofta man har chansen till det! Då ringde slaven och hon var inte helt nöjd, sen ringde Madde och hon var inte nöjd hon heller man kan nog säga att de var lätt upprörda båda två.

Vi kan väl säga såhär jag är BRA på att hålla hemligheter tydligen!


Efter Andreas roat sig klart för fredagen på fiskemässan, gjort ett kap och köpt en jacka som eg kostar 3500 kr för 1500 kr så for vi upp på hotellet i Sundsvall som var en höjdare! Mycket fräscht och trevlig personal och bra rum - rekomenderas helt klart om ni ska till Sundsvall. Clarion Grand Hotell ligger centralt och bra mitt i stenstan.


   

Liten bild av hotellrummet!


Gick ner för fikabuffén och en kopp te som alltid serveras på eftermiddagen MEN fikabuffén var slut men te fanns så det gick bra ändå. Sen en vända på stan i Sundsvall men nog märks det att Birsta suger ut centrum för det var då inte så mycket att hurra för fanns i stort sett inget och en timme och sen var jag nöjd och då hann vi också reka läget för var vi skulle gå ut och äta senare på kvällen!


Lite vila på hotellrummet (mera läsning för mig så så skönt att få läsa utan små fingrar som stör) sen ut på middag på stan "Tusen och en natt" hette stället där vi åt mycket gott men var inte sugen på tre rätters vilket var tur för när vi kom tillbaka till hotellrummet hade världens bästa gulligaste vänner fixat detta:


Chokladpraliner, champagne, fina blommor (som klarade resan hem!) och jordgubbar, physallis och passionsfrukt!


TACK SNÄLLA NI - så så uppskattat och årets första jordgubbar är alltid godast!


Efter middagen hade vi tänkt gå på Casino fick tom gratis entrébiljetter på fiskemässan men vi var trötta (Isak klev upp halv sex) mätta och lite smålata så vi låg och åt jordgubbar drack champagne och såg film i sängen. Hur mysigt som helst och vid halv tolv sov vi.


Uppe vid halv nio åt frukost vid halv tio och sen hade jag en trevlig förmiddag/eftermiddag på Birsta köpcentrum hittade de gröna byxorna jag suktat efter åt Isak på PoP i rätt storlek!, fåret Shauns lille kompis Timmy lamm och några böcker ingen stor shopping med andra ord men Andreas har handlat desto mer så det jämnar ut sig. Vi var också in på ICA Maxi som HADE grillen vi ville ha så nu har vi ny grill av rätt sort!


När Andreas var nöjd på fiskemässan slöt han upp vid 14.00 och vi tog Ikea en matpaus med 5krs pizzaslice innan vi började resan hem.


På resan hem passade vi på att ta sevärdhetsslingan runt Nordingrå/Höga Kusten dvs en ganska bra omväg men kul att se ni vet den där vägen som har skyltar som ser ut såhär fast med brun bakgrund?



Mysigt att åka i lugn fart och titta på naturen, fiskebyar och annat som man annars bara blåser förbi 110 knyck längs E4:an. Vi stannade till och gick in i en gårdsbutik fast där såldes inte mycket som vi ville ha och så stannade vi på en rastplats med en otrolig utsikt!



Vacker utsikt och alldeles ensamma, vägen förbi är en liten grusväg.



Herr och fru Bengtsson!   


Ett stopp i Övik för middag, sen middag och så var vi hemma vid 20.30 i Stöcksjö tror jag. Imorgon ska jag samla ihop flocken igen, Harry är i Sillviken, Error kanske i Norrfors?, Isak på Storgatan.


TUSEN TACK för alla grattis vi fått dem värmer!     


  

 
 
Ingen bild

Lena

8 maj 2010 22:31

Det var bara det att hindersprövningen skickades till fel instans - den rätta finns i en brevlåda på Södra Byvägen :)

 
Ingen bild

Madde

8 maj 2010 22:41

Å du hittade dom gröna byxorna! Då kan Isak å Emmie matcha varann nästa vecka ;) Å ja du är förlåten ;) Kommer nog alltid lita på att du kan behålla hemligheter.. :) Är faktiskt ärligt jätte glad för eran skull å jag förstår att ni höll det hemligt, blev bara liiiite förvånad :P Kram!

 
lina & august

lina & august

8 maj 2010 23:45

så himla roligt, herr och fru bengtsson. :D
grattis igen. kram på er! :)

http://i-fokus.se/blogg

 
Ingen bild

Irja

9 maj 2010 07:14

Grattis!!!
Men när blir festen? Du vet, gifta sig kräver en stor fest. Marängklänningen kan man låta bli men inte festen.
Stort grattis och må solen lysa på er varje dag.
"Inta gemensamma måltider
upplysta av lingonsyltens röda glädje". (Maria Wine)



 
kattis

kattis

9 maj 2010 20:51

Ja än en gång, stort grattis fru Bengtsson! Lite besviken över marängskalan dock......
Kram Kattis

http://onyinredning.blogg.se

 
Sara

Sara

10 maj 2010 19:27

Grattis fru Bengtsson!

http://www.lillaunderbarn.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards