Flatcoated

Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Långhelg kärt besök och solsken!

Av Erica - 15 maj 2010 11:55

Just nu är det tyst tystare tystast i huset! Sonen sover - Madde&Emmie är på stan och Andreas for in till Blixtsport för ngn fiskemässa.


Snart drar det dock igång igen - vädret är strålande så vi packar ihop oss och far ner till Klabböle för att grilla lite korv, låta sonen busa i lekställningarna och allmänt njuta av livet.


Passar på att blogga lite, sortera bland tävlingarna. Har inte vunnit något sen sist (en superfin morgonrock svart med Laban på). Till Isak förstås! Tog st 98-104 tänkte att han får något att växa i. Badrockar ska vara stora och mysiga.



Dvs på ca 100-150 tävlingar har jag vunnit 3 saker... kanske inte så bra resultat om man säger som så, ser att andra vinner betydligt oftare när jag kollar resultat MEN turen är ju slumpmässig fortsätter ändå och hoppas på tur det är bra tidsfördriv, gratis och faktiskt så har jag vunnit 3 gånger det finns nog de som aldrig vinner så jag ska inte gnälla.


Vad har vi annars gjort? Madde kom i torsdag med söta Emmie så då tog vi en promenad till Lena och hälsade på vapplarna, drack te och hade väldigt trevligt. Sen en sväng på ICA Maxi för att inhandla taco-grejer, glass och jordgubbar och annat gott till kvällen, sonen uppförde sig snällt till kassan då han fick världens tokryck och på inga villkor skulle sitta still och vara i kundvagnen. Skrik och allmänt stressad mamma kan man säga. Andras barn får gärna leva skithus men jag blir TOKSTRESSAD när det är mitt barn som inte uppför sig. Så fort vi var förbi kassan var han som ett solsken igen. Två-års trots någon?


Myskväll med tv, god mat och massa surr ledde till allt för sen sänggång dvs kl 0.00 Så jag var lagomt imponerad när Isak vaknade 03.30 och ansåg att det var morgon. Lyckades med Andreas få han att ligga kvar i spjälsängen till ca 05.00 sen var det klippt och under den tiden sov jag INTE var mer på helspänn så 3,5 h sömn och dags för morgon. Jiho typ... kanske inte dagens piggaste mamma?


Nåja när Andreas vaknade tog han över så jag fick en Isak-fri dag på stan med Madde och Lina. Shoppade inte så mycket men vad skönt att inte behöva fundera på vad den lille "terroisten" tycker och kunna gå runt länge i affärerna. Åt lunch på Café station och sen for vi hem vid 14.30, då gick madde på promenad med Emmie och jag la mig och sov ca 1 timme på soffan. Välbehövligt, alldeles tyst och jag snarkade snabbt. Vid 16.00 ringde madde och så gick vi över till Lena i finvädret (sommaren kom fort det är TOKVARMT ute ca 20 grader i skuggan) och drack te och surrade med Annika som har en valp efter Lava. När det började mullra fick vi bråttom hem då vi gick, (torsdagkväll kom världens åskskur) nåja vi gick inte så mycket som småjoggade för att hinna hem innan regnet. Tur att jag ringde Andreas när vi gick och bad honom komma och hämta för att precis när vi kom till byvägen brakade det lös fullständigt med blixtrar och åskskrällar och regndroppar. Vem glider in då med passaten som en räddande ängel? Jo sötaste lilla Andreas, in med allt i bilen och precis då släpptes allt regn loss och det fullkomligt vräkte ner men vi var torra!


Poängen bara haglade över andreas som förutom att undsätta oss i åskvädret även hade dammsugit och röjt hela köket! Att han sen for till Robertos och hämtade pizza samt matat Isak med nudlar och köttfärssås gjorde inte saken sämre.

God mat - godis och mera tv och betydligt tidigare läggtid 22.00 (samt att jag haft sovmorgon idag) gör att man är betydligt mera människa idag!


ha en bra dag!

 
 
lina & august

lina & august

15 maj 2010 15:30

skönt med sovmorgon! jag var helt slut av värmen igår så jag gick och la mig kl. 21 när august somnade. tur det för inatt ville han äta både (!) kl.01.30 och 05.30 för ovanlighetens skull. :D

http://i-fokus.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skapa flashcards