Flatcoated

Direktlänk till inlägg 20 september 2010

Grössjön eftermiddagstur!

Av Erica - 20 september 2010 16:40

 


Lördag-eftermiddag for vi ut till Grössjön med Isak, Error och vi vuxna förstås. Full fräs framåt på liten svart hund - som körde sin egen variant av skvallerträning... OM man ser någon fler på leden så skäller man högljutt innan man kommer tillbaka. Man får väl vara nöjd med att han kommer och inte drar fram till vare sig hundarna eller vandrarna. Det är fint runt Grössjön men nu var det väl blött på sina ställen med små sjöar på leden.Isak började raskt med att sortera om veden till det tomma vedskjulet! Det är ju synd om det som inte har någon ved sig det ska vara rättvist!


TRIST och något som gör mig skitförbannad är att folk far uti skogen och tar med sig ex potatissallad och skinka och SEN bara lämnar skräpet kvarslängt på marken??? HUR svårt kan det vara att ta hem det igen? Det bryts ju inte ner på ett par månader direkt.


        


Världens finaste Error! 


Otäckt var att det höll på att ske en riktig olycka när vi var på väg tillbaka. Isak satt på Andreas axlar när vi gick över en spång, en hal spång till följd att Andreas halkade till och höll på att stupa handlöst rakt ut i skogen...   


I sista sekunden fångade han Isak i luften i ena benet, halvt nere i mossan själv och keps och glasögon långt ute i mossan. Tur det gick bra men gud vad rädd jag hann bli.


Glasögonen som har guldfärgade skalmar fick vi ägna en bra stund åt att leta i blåbärsriset innan vi hittade dem.


Man hinner tänka många tankar innan man märkt att det gått bra - det är ingen kul syn att se sin son bli fångad i ena benet upp och ner i luften. Nu gick det i alla fall bra och som Andreas sa - hellre benskada än huvudskada.

 
ANNONS
 
lina

lina

20 september 2010 17:05

men jösses vad läskigt! tur att det gick bra för både andreas och isak. jag tycker sånna spångar är lite läskiga, just att man ska halka på dem. var för övrigt jättelänge sedan jag gick runt grössjön, kanske jag och tjejerna kan hänga på dig nån gång i höst? så får august vara hemma med sebbe. :)

http://i-fokus.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se