Flatcoated

Direktlänk till inlägg 24 september 2010

Vecka 26 och snart snart tvåsiffrigt.

Av Erica - 24 september 2010 18:43

Skriver inte så mycket om nummer 2 dvs lillebror/syster mest för att det faktiskt inte finns så mycket att skriva om. Mår toppen - inga foglossningar eller dylikt pigg och glad och visst jag springer inte så gärna men annars är jag klart rörlig än så länge.


Idag har vi i alla fall varit hos barnmorskan för kontroll som gick bara fint - bra blodtryck, +4kg i vikt sen inskrivningen, hb var nu på 117 och så fick vi förstås lyssna på lill-hjärtat det är så härligt och mysigt att få höra det även om det bara är en kort kort stund. Idag kunde Andreas följa för första gången (eller han fick ta ledigt en stund från jobbet).


SF-mått tog vi också för första gången, det låg på 23 ville förstås jämföra mot Isak så hon kollade i journalen och det är faktiskt så att jag ÄR mindre denna gång det inte bara är en upplevels utan i vecka 24 med Isak var magen på sf: 25 och i vecka 25 (vi pratar barnmorsketid nu enligt familjelivsräknare är jag i vecka 26 idag) så är jag på 23 dvs klart under medellinjen mot klart över med Isak. Hoppas, hoppas trenden håller i sig - me like!


Annars börjar man faktiskt längta efter att bebbe ska titta ut på tisdag växlar vi från tre-siffriga tal till två-siffrigt innan det är beräknad förlossning.


Kollade också upp om detta med var förlossningen egentligen håller hus - den är nu tillfälligt flyttad och beräknas vara tillbaka i nyrenoverade lokaler vid lucia så vi får väl se OM de är klara i tid? Misstänker att de INTE är det så lyxigt som att få både nyrenoverat på förlossningen och på BB lär ju inte gå.


Jag har i alla fall köpstopp på bebiskläder just nu - ska gå igenom vad jag egentligen har och se OM det behövs något? En overall vet jag behövs men det får avvakta ett tag till.


Imorgon har både Babyproffsen och Barnens Hus en drive för blivande föräldrar de på babyproffsen säljer fårskin för 299:- så ett sånt ska införskaffas (Isak behöver sitt på förskolan när han sover ute).


Just ja frågade om det var något särskilt man skulle tänka på när man flyger och är gravid (ang London) och ev måste man ha läkarintyg för att få flyga... Bäst att kolla upp, stödstrumpor och att man ska gå omkring lite visste jag redan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se