Flatcoated

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2010

Pott-träning och Me&I

Av Erica - 27 oktober 2010 18:20

Vi har ju tagit det rätt lugnt med pott-träningen då Isak varit fullständigt ointresserad och mest tyckt att pottan varit en snygg hatt... MEN efter en helg hos mormor finns helt klart ett intresse för pottan. I söndagsmorse började han skala av sig alla kläder och gick själv och hämtade pottan som han satte framför TV:n och sen drog han ner blöjan och satte sig en stund på pottan. Tyvärr missade han och kissade innan han hann ner men vad gör väl det? Så duktig liten kille och vi fortsätter att ta det i hans takt - känns inte som om vi har någon brådska direkt utan han ska tycka det är kul.


Sen har vi haft lilla julafton här hemma!!! För några veckor sen var jag och jobbarkompis värdinnor för Me&I på jobbet, och nu har paketet kommit!!! Tyvärr var svamp-bodyn till bebis slut men annars hade allt kommit som det skulle inklusive två hemliga plagg som värdinnegåva. Så spännande jag blir som barn på julafton och kunde knappt vänta tills jag kom hem innan jag öppnade paketet.


Isak var mycket imponerad av innehållet! Tröjan jag köpt åt honom blev en storhit - han tog på T-rexen på framsidan och klappade på tröjan varav han sen drog av sig den han hade på sig och gick och kastade den i tvätten och skulle prompt ha nya tröjan på sig. Sötnos!Hur fin som helst i mjuka och gosiga T-rex tröjan!


De två hemliga plaggen var: en blå moln-tröja i frottetyg. (inte min favorit men fina färger) och en jättefin t-shirt med husvagnar på.


Bebis fick också kläder det är som svårt att låta bli...


minipants with pug at back


(bild lånad från Me&I:s hemsida) ...när det är en MOPS på baksidan av byxorna? Någon som är väldigt nära familjen har ju som tjatat på att Isak behöver en egen mops. Sådärja nu är det fixat med råge för förrutom brallorna köpte jag även..


puggy blanket

(bild lånad från Me&I:s hemsida) ...massa småmopsar så nu är tyvärr mopskvoten på Svartnäsvägen fylld! Filten är ljuvlig med bomullstyg på ena sidan och mjuk flecce på andra sidan. Den ligger tryggt undanstoppad för Isak blev även han storförtjust och tänkte glatt ta med sig den till soffan och ha som sin filt vilket inte riktigt var tanken.


overall with dotty mushroom


Det sista jag köpte var denna dress men som sagt var bodyn slut men byxorna kom och är lika fina som på bilden. Får matcha med enfärgade bodisar istället!


Har även 3 paket från Tradera på gång så kläder finns det i huset om vi säger som så! (fast mina 3 paket från Tradera kostar ungefär lika mycket som 1,5 klädesplagg från Me&I de är inte jättebilliga precis)...

  


 
ANNONS
 
Ingen bild

mormor

27 oktober 2010 19:35

Han är så duktig lille Isak. Han har räknat ut vad det är mormor sysslar med i badrummet på morgonen.

 
Linda

Linda

30 oktober 2010 18:56

Söta små mopsar, kommer bli finfint till lille bebben :)

http://ixaojulia.bloggplatsen.se

 
Isabella

Isabella

30 oktober 2010 23:12

Men oooh jaaa!! Dom där filtarna har jag velat ha sen jag kissa på stickan. Sist jag var på me&I party fanns inga filtar och inga speciella bebiskläder. Men fick även jag molnbodyn i hemliga paketet. Söt men inte min favorit. Visst går det att beställa från deras hemsida? Måste ju ha filten! Söt han är isak. :)

http://Www.isabellaskrypin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se