Direktlänk till inlägg 5 november 2010
Jag tycker äppelpaj är supergott MEN jag är inte lika förtjust i att göra själva smulpajsdegen om jag ska vara ärlig. Kladdigt och svårt att få riktigt bra.
Nu idag tänkte jag göra äppelpaj med havergryn (ska vara glutenfri och jag tyckte inte den blev så bra sist så jag tänkte att om man drygar med havregryn kanske den blir mindre kladdig?). Något sådant recept har jag inte så efter lite googlande hittade jag detta hos Matlyckan:
125 g smält smör
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 | 14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 | |||
29 |
30 |
||||||||
|
2012:
29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter
1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58
9/9 Umemilen 10 km:1,03,56
Löpning:
1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.
2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.
3. Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.
4. Springa milen under timmen.
Viktmål:
1. Elias inskrivningsvikt
2. Isaks inskrivningsvikt
3. Halvvägs
4. Vikten innan graviditeterna
5. Vikten jag hade när jag red som mest
.