Flatcoated

Direktlänk till inlägg 5 november 2010

Nr två och förkyld som bara den... vecka 32

Av Erica - 5 november 2010 13:23

Så blev det tvärtungt att vara gravid... Ni som inte gillar GNÄLL bör nog sluta läsa nu! Har nu gått in i vecka 32! Bara åtta veckor kvar tills den lill* tittar ut (hoppas vi).


MEN då jag för två veckor sen drog på mig en trist förkylning så mår man ju skrutt just nu... En rethosta, lite småont i halsen men framförallt så jädrans trött.


Som en bonus blev det genast mycket tyngre att vara gravid - satt på föreläsningar och gjorde skrivjobb måndag, tisdag och onsdag och jag trodde faktiskt min rygg skulle säga upp sig på onsdagkväll. Skit vad ont det gjorde mest för att jag är van vid att kunna röra mig under dagarna tror jag för nu efter en torsdag och fredag med mera rörelse är ryggen mer som vanligt dvs smärtfri!


Sammandragningar - sluppit helt tills igår. Japp nu går man som en jädra myra igen på promenaderna (hoppas det släpper snabbt) för att magen inte ska bli som en sten. Ska väl inte klaga har ju inte en enda känning av varken fogar eller annat så lite sammandragningar som inte känns OM jag drar ner på tempot är väl inte så farligt men ni som känner mig vet att allt jag gör/tänker eller säger går lite väl fort emellanåt dvs jag liiiider av mitt eget tempo.


Som en notis kan jag säga att när vi gick från kyrkan med barnen i förra veckan - blev mina kollegor så oroliga att jag FRIVILLIGT gick med långsamma gruppen och kom efter de andra att de skickade ut en kollega med cykel för att möta upp. Ha ha! Inget fel på mig mer än att jag inte går så fort som sagt, fast det var bra att hon kom för en elev hade fått ett astmaanfall och hade det rätt tufft att gå.


Nästa torsdag får vi kika på liten igen! Då ska vi kolla att moderkakan verkligen har flyttat sig ur vägen för ingången! Längtar! Kanske får vi veta vad det är för något i magen också? Om det är en lillebror som jag tror eller en lillasyster?


Liten är i alla fall en snäll liten prick som rör på sig på morgonen och kvällen och låter sin trötta mamma sova på natten. Rör på sig också med jämna mellanrum så man vet att den lever - det är trevligt!


Barnen i skolan är mycket intresserade och ibland har jag en hel skock som funderar på om det är huvud eller fötter som de känner (om de nu känner något alls egentligen men vem vill ta dem ur villfarelsen att de faktiskt har kännt bebis?). Sötnosar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se