Flatcoated

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

Inte så länge kvar nu!

Av Erica - 28 november 2010 14:53

Nu är det inte länge kvar innan tvåan tittar ut! Beräknad förlossning om 38 dagar för att vara exakt. Jag tror min mage sjönk ner för någon vecka sen och jisses vad mycket jobbigare allt vart... tempot sjönk drastiskt kan jag säga på promenaderna och att bli kissnödig ofta (som jag sluppit hitintills) japp tillbaka!


Både längtar och inte längtar - vissa dagar längtar jag massor och andra särskilt sådana som det varit nu på slutet då jag varit dunderförkyld sen slutet på oktober funderar på om jag verkligen är riktigt klok som tror vi ska klara av TVÅ barn när det känns som ett jätteprojekt att rodda runt ett barn.


Nåja andra har ju uppenbarligen fixat två barn så kanske även vi gör det?


Vi har också fått vara och tjuvkika en gång till på lillbebis - och allt såg bara bra ut, moderkakan hade flyttat sig och bebis såg ut att må toppen. Barnmorskan gjorde en viktuppskattning och just nu verkar bebis bli ungefär lika stor som Isak vilket passar mig utmärkt då han var väldigt "lagom" när han föddes.


Igår var jag på brush-up för ringsekreterare och en i SKK:s styrelse är ju barnmorska på just förlossningen. Jag hade henne ibörjan av Isaks förlossning men fick byta då hon är mycket rutinerad (fattas annat såg för något år sen i min egen bok om mina första år att hon även förlöst min mamma när jag föddes 1976) - och hon behövdes på en mera komplicerad förlossning än den jag hade.


Hon frågade förstås när det var dags och jag sa ungefär som jag brukar - "femte januari men med min tur så lär det väl bli den 24 december" varav hon skrattade gott och meddelade att då jobbade hon så då kunde vi ha julmys på förlossningen tillsammans. Ha ha hur mysig jag nu är när värkarna sätter igång? Men ge mig en EDA så kan vi julmysa för fullt!


Sen har jag börjat gå på gravidyoga - lite kul jag har ALDRIG gått på yoga någonsin och om jag ska vara ärlig tror jag inte jag kommer gå sen MEN det är väldigt nyttigt för en person som mig att tänka på nuet och vara i detta rum och inte hela tiden tänka fem steg framåt. Avslappningen var underbar - dock var jag ganska trött (sovit dåligt) och meningen är inte att man ska somna utan fastna typ i mellanlandet mellan vaken och sovande. Första minuterna tänkte fasen vad duktig jag är det här går ju toppen... Hm för att en stund senare märka att folk börjar kliva upp runt mig. Jo tjena det där mellanlandet passerade rätt fort. Vi får se hur det går nu på onsdag (jag missade en gång förra veckan då jag fick en bonus av min förkylning, öroninflamation.).


 
ANNONS
 
Sara

Sara

29 november 2010 10:27

Så spännnade att det är så nära att eran bebis kommer! Tycker att tiden har gått så fort :-)

http://www.lillaunderbarn.blogg.se

 
Ines

Ines

19 januari 2011 20:15

Klart ni fixar två barn. Det är när barn nummer två kommer som (åtminstone jag) funderade på varför man tyckte det var jobbigt med ett....

http://ines.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se