Flatcoated

Direktlänk till inlägg 5 januari 2011

Dagen D eller dagen då inget hände...

Av Erica - 5 januari 2011 14:04

Så var vi här då - beräknad förlossningsdag. Femte januari 2011, det kändes väldigt långt borta där i april att denna dag överhuvudtaget skulle komma. Nog för att jag räknat med det men någon bebis blir det INTE idag, inte en känning så långt ögat kan nå.


Men bebis är så välkommen på utsidan av magen nu, det börjar bli lite tungt att bära nämnligen har gått upp ca 14 kg och jag tror det mesta (förrutom det obligatoriska vattnet i benen) sitter på magen... Detta säger i alla fall min korsrygg som saknar magmusklerna som brukar sitta på framsidan. Har rätt rejält ont i korsryggen emellanåt och det som hjälper är att ligga ner i sängen (soffan är för mjuk tror jag) dvs det blir mycket vila just nu.


Isak han får vara på förskolan på dagarna mellan 9.00-15.00 fast jag är hemma och jag försöker att INTE ha dåligt samvete över det. JAG VET att han gillar att vara där han går glatt dit och blir skitförbannad när man ska hämta. Vad han skulle få göra hemma med mig? Förmodligen alldeles för mycket TV och halvtaskig lunch så jag vet innerst inne att han har det bättre där än med mamman utan tålamod och energi och rörlighet. Men det hörs allt en liten röst inne i huvudet om hur "dålig" man är som lämnar fast man "bara" är hemma.


Idag gick jag och sov när jag lämnat Isak - gjorde iordning sängen, duschade och kröp ner. Gud så skönt att bara vara. Sov med ett kort avbrott då telefonen ringde till kvart i ett - undrar om jag var trött? ÄNDÅ är Isak rätt snäll med sina sovtider just nu och sover till halv åtta på morgonen. Imorse stannade han till och med en stund på sitt rum och lekte innan han kom in och hoppade på sin val till mamma.


Nu blir det i alla fall lov för Isak ett par dagar - torsdag och fredag är Andreas hemma (trettonsdagshelg) och måndag har förskolan stängt för planering frågan är om han uppskattar det? 
ANNONS
 
Ingen bild

Ulle

5 januari 2011 17:12

Hallå! Vi har varit å kollat på bebbe idag. Nu blev slutdatum 2/6 och det lät ju rätt ok, bara långt bort *skratt* Å du! Ha INTE dåligt samvete! NJUT!! Kram

 
Erica

Erica

5 januari 2011 17:27

Åh så kul med lilla kompisen :-) inte så länge att vänta då för min bebis!

Men jag håller med nog kändes 2 juni väldigt långt borta... tror det blir en majbebis jag och att de har mätt fel.

http://flatcoated.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se