Flatcoated

Direktlänk till inlägg 23 januari 2011

Elias två veckor gammal!

Av Erica - 23 januari 2011 09:00

Tiden går fort - eller inte? Nåja fortare än med Isak som liten i alla fall! Idag fyller lillebror två veckor, inte illa. Hur stor och lång han är vet vi inte men förhoppningsvis liiite större än för två veckor sen?


Elias ägnar sina dagar åt att sova - äta och fylla blöjan ungefär i den ordningen. Han är än så länge en väldigt lättsam liten bebis som inte har många krav i livet. Bäst är att få sova på mage på mamma eller pappas bröst men även att sova nära-nära fungerar fin-fint.


DOCK har denna sovstil sina brister så pappa Andreas har lärt honom att sova "själv" eller själv och själv men om man lindar honom i en filt hårt och sen stoppar om honom ordentligt i insatsen till barnvagnen kan han faktiskt sova själv på natten. Tack och lov, för att samsova nära är INTE min grej tycker ju inte om att sova nära annars heller utan gillar att ha space när jag sover. Kan ha att göra med att jag rör mig massor när jag sover, ofta kan sängen vara ganska rörig när jag vaknar och att då ha en liten runt mig gör att jag sover väldigt dåligt då man naturligtvis inte vill lägga sig på honom.Elias sover sin skönhetssömn! Härligt utslagen bebis i soffan på lördagskvällen i mammas favoritpyjamas (som tyvärr bara är i st 50 dvs snart är den nog för liten tror Isak kunde ha den till han var ca 4 veckor innan vi fick lägga bort den men den är i plysch och så söt och varm och gosig)


   


En jämförelsebild på Isak i samma ålder. Sovstilen är bekant! Helt olika är de inte dock har/hade Isak inte Elias knubbhaka dvs den där extra knölen som är väldigt tydlig på visa bilder dock inte dessa.     


 
ANNONS
 
Ingen bild

mormor

23 januari 2011 10:02

Du gjorde likadant som nyfödd. D.v.s sov åt och fyllde blöjan de tre första månaderna.

 
Ingen bild

mormor

23 januari 2011 18:49

Hm de ser ut att vara väldigt lika till utseendet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se