Flatcoated

Alla inlägg under april 2011

Av Erica - 6 april 2011 21:10

Jag får ju någon gång omsänder dagens erbjudande från Gruppi och denna gång nappade jag på det. 230 kronor för en timmes fotvård! Så idag har jag varit iväg alldeles själv i en timme och fått filade fötter, ompysslade tånaglar som numera är rosa och fotmassage fötterna känns så fina så nu.


För övrigt är jag imponerad över att någon FRIVILLIGT vill jobba med andra människors fötter. Fötter är blä! Men jag är glad att de finns för fötterna är härligt sommarfina nu.


Så mitt tips till er om ni redan gjort det är att tryck på gilla-knappen på Gruppi på facebook det trillar ner riktigt bra erbjudanden någon gång omsänder!

Av Erica - 6 april 2011 20:05

 


Tävlar hos Florafie om en fin babyfilt till Elias!

Av Erica - 6 april 2011 19:41

 


"Jag tävlar om en valfri skötväska från Willvin Design
Tävlingen finns hos Familjen Pettersson"

 

En sådan här har jag suktat länge efter framförallt magnipacken - som är en skötryggsäck! Det vore ju som super med en sån nu när man har två barn så man har händerna fria sen verkar den väldigt fiffig med sina fack för blöjor längst ner som går att använda nerifrån.

 




Av Erica - 4 april 2011 23:18

Det är så tråkigt att blogga utan bilder... vill ha tillbaka min kamera NU!


Isak som aldrig har velat sova nära eller i vår säng överhuvudtaget var så söt ikväll. Är ju som sagt ensam när Andreas jobbar eftermiddag vid nattning så då får ELias helt enkelt haka på så gott det går om han inte råkar sova när Isak ska i säng (vilket typ aldrig sker då han har vakentid då).


Ikväll la jag Elias i Isaks säng medan vi borstade tänder mm och när Isak sen skulle sova var det oerhört viktigt att lillebror låg kvar I sängen medan vi läste saga så han fick klappa och stryka honom på huvdet. Sen när jag skulle gå och sa godnatt och skulle ta upp ELias blev det lite sura miner och han tyckte att en liten lillebror lätt rymdes i sängen. Sötast!

Av Erica - 1 april 2011 23:15

En tid i mitt liv var det mest hästar i skallen på mig och livet kretsade kring hästar och ridning. De senaste åren har varken tid/pengar eller lust varit på topp och det tajta gäng vi var kring hästarna har skingrats runt länet och en del har ännu häst och en del är som jag hästlösa. I höstas var jag till en i vårt hästgäng på 40-års kalas och då bestämdes det att vi borde ha återträff! Sagt och gjort under kvällen hade Mia P fixat och donat och tagit iniativ till återträff och rustade med bilder, god mat och temuggar så hade vi en sanslöst trevlig kväll!


(bilder lånade av Lena H)



Här har vi just ätit en mycket god middag och funderar på om vi verkligen kommer ha plats för någon efterrätt? Elias sitter i Rogers famn och där verkade han trivas gott månne det vara magen som är skön att luta mot?



Vi var många som hade bilder med oss - många av hästarna har jag aldrig sett hästgänget har som sagt funnits länge, och jag är nog en av de yngsta. Men otroligt roligt att se bilder på di gamla hästarna både sådana som jag känt och älskat och sådan som bara är "ökända" eller kända.



Elias tyckte det var ett långdraget kalas och valde att sova istället för att delta på slutet! Isak han var hos mormor och Andreas jobbade övertid!

Det var så kul att träffas och planen är nu att träffas med familjer mm till sommaren.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards