Flatcoated

Direktlänk till inlägg 19 maj 2011

Blodomlopp

Av Erica - 19 maj 2011 22:22

   


Tänkte springa 5 km först men har en vrist som bråkar med mig samt att Elias fick följa då Andreas jobbar em. Isak var hemma med Linnea som barnvakt (vilket gick utmärkt), så vi ändrade oss till att gå... och jag undrar om jag gör om det igen?


Deltagarrekord, trång bansträckning samt barnvagn = snigeltempo och en Erica och Linda som får KRYSSA sig fram mellan alla deltagare så gott det går vi passerade nog hälften åtminstonne då vi startade på tok för långt bak. Ni ser ju på bilden hur det såg ut hela tiden. VILL inte folk gå på lite åtminstonne?


Fikade efteråt med mina jobbarkompisar vilket Elias tyckte var jättemysigt då han fick ligga på filten mitt i pickniken och ha full uppsikt och många att prata med.


Hemfärden var en mardröm, Elias började gråta så fort vi startade bilen (övertrött/hungrig) och då inser jag att det inte bara var trångt på banan ut nu skulle ju alla hem... BILKÖ och ingen liten sådan samt att den som var framför mig snällt släppte in ALLT och ALLA från timmerbilar till vänsterfilare som trängde sig framåt. SUCK. Det tog 45 minuter att ta sig från Umestan till Stöcksjö. Långsamhetsrekord? Varav Elias gallskrek mest hela tiden han tystnade när vi passerade våra brevlådor. Kul? Nä inte så mkt.


(men det var trevligt att vara iväg och träffa jobbarkompisarna och kvällen var fin, bilkön hade jag dock kunnat vara utan.) 
ANNONS
 
Nina

Nina

20 maj 2011 07:25

Ja visst var den fin. Oj oj jag lider med dig det finns verkligen inget värre än att sitta i bilen med ett skrikande barn. Jag funderar själv på att åka upp med barnen till mina föräldrar (30 mil) nästa helg men det är just skriket och kivet i bilen som jag oroar mig för.

http://ninaistan.blogspot.com

 
Linda

Linda

21 maj 2011 09:16

Vi satt minst 30 minuter i bilkö när vi skulle hämta Sota, vilket gjorde att hela resan dit tog över en timme. Å andra sidan bor vi i stockholm, så vi får väl skylla oss själva ;)

Trist var det iaf när man hade bråttom fram, fast vi visste att flyget var sent. Kändes dock som att man var lite närmare och det gick lite snabbare om man fick sitta på flygplatsen och vänta. Skumt...men så var det :)

http://livetmedhundar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se