Flatcoated

Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Dag 4 och 5 i Piteå

Av Erica - 17 juli 2011 22:15

Dag nr 4 och 5 var jobbdagar för mig dvs jag var i Sjulnäs på SKK:s int utställning. Lördag jobbade jag i taxringen och på söndag i flatringen. Kul dagar och fint väder, nästan för fint väder på söndag men men jag är inte den som klagar!


Lördagkväll for vi ut till havsbadet med pojkarna. Havsbadet i Piteå på sommaren är ett rent nöjesland med stor lekpark, tivoli och massa spännande att hitta på. Isak diggade radiostyrda bilar förstås...
Lekparken är stor och allt annat än vuxenanpassad det vill till att krypa om man är av modell vuxen!

    

Mycket nöjd herre som kör/hjälper pappa att styra radiobilen, ju mer krockar och ju fortare det går desto roligare!


 

Flyga bil går också fint för liten Isak som blev TVÄRILSK när det roliga var slut efter två karuseller och inte alls förstod vad det var för vits med att fara hem?


På söndagen stannade vi i Skellefteå för att låta barnen komma ut ur bilen som förvisso inte var jättevarm (tack gode gud för ac) men spring i benen! Vi for till Nordanå där jag lekte som liten i en stor träbåt. MEN de hade tagit bort träbåten och ersatt den med en ny lekpark som var jättefin men det var ingen träbåt precis... 

En del av lekparken var för vuxna bland annat denna crosstrainer!


Efter ett stopp på CoopForum för middag for vi raka spåret hem till Umeå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se