Flatcoated

Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Trevlig helg!

Av Erica - 22 januari 2012 21:00

Vi har haft en jättetrevlig helg där jag hunnit varva träning med att vara med familjen + att göra en del tråkiga måsten.


Lördagen började med ett roligt stepkonditionpass där man verkligen fick känna att man "levde". Det kräver en hel del ork att köra på "topp" och ta ut alla rörelser hela tiden. Nu var det andra gången med samma koreografi så man kunde helt klart ta ut svängarna betydligt mera denna gång.


Hem för att äta lunch, vara med barnen medan Andreas grejade med huset, skottade snö och annat tråkigt.


En sväng ner på stan för att köpa födelsedagspresent till Isaks lilla kompis som skulle ha kalas på söndagen - där passade vi på att besöka den för helgen nybyggda jättestora snöborgen.


De har byggt upp en jättestor snöborg med utkikstorn, grillplats, och inte minst två fina isrutchkanor. Elias fick inte prova då jag inte hade täckbyxor på mig men Isak åkte av hjärtats lust.



 

Isak provar den ena rutschkanan.


 


Elias kollar in snöborgen från sin vagn!

Efter det till Barnens hus för att köpa en lekhjälm åt Elias de kan ju inte gärna dela på den Isak har då de behöver den samtidigt.


Till Ica Maxi matshopping, där "latade" vi oss och barnen fick varsin plättmeny då vi tänkte äta Thaimat så då var barnen mätta och belåtna när vi hämtade hem thaimaten till oss från det "nya" thaistället på teg som vi båda kan rekomendera. God mat och fräscht.


Natta barn och sen avslutades lördagen med en film från Lovefilm: Little Red Riding Hood, betyg svag svag trea eller stark tvåa ingen favorit hos mig.


Söndagen började med minisim för Andreas och Isak, fortsatte med roligt kalas för Alicia som blir 3 år nästa helg. Isak var helladdad på tårta och massa bus och lek. ELias var även han supernöjd då han fick nya vägga och grindar att promenera längs.


Hem för att påbörja middagen som denna gång blev kyckling med potatis och rotsaker i ugn. Vi har ett grilljärn som är perfekt då man inte behöver något tillsatt fett samt att det inte ligger i sitt eget fett och simmar utan det rinner bort. Dock fick jag PRECIS när maten var klar lov att fara för att hinna på mina två pass på IKSU behöver jag säga att det var veckans utmaning det luktade och smakade inte lite gott om kycklingen (jag tog ett smakprov innan jag gick).


 

Ett stycke Nalle Puh som följde med oss hem från kalaset. Masken följde med fiskdammspåsen där det fanns massa spännande saker för en liten 3-åring som russinask, godishalsband, liten Hello Kitty leksak, ballong mm.

Hem igen natta barnen igen och söndagskvällen avslutades i TV-soffan med två avsnitt av Criminal Minds den nya serien.


Så nu är det bara att bita ihop och fara och jobba efter mer än en månads ledighet. Undrar om jag kommer ihåg hur man gör?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skapa flashcards