Flatcoated

Direktlänk till inlägg 24 maj 2012

Solsken ute!

Av Erica - 24 maj 2012 22:01

Veckan började alldeles lysande med 2 x 40 minuters konditionspass på raken på IKSU. Men sen... IKSU lockar INTE i detta solsken utan det gör tid med familjen utomhus. Så tisdag och onsdag blev powerwalks på lunchen samt vardagsmotion som cykelutflykt mm.


Idag tänkte jag fara på IKSU och köra ett bodypump-pass MEN Andreas behövde in på Intersport och prova ett par byxor så det hanns inte med då jag också följde med och provade nya kängor. Hittade en "light"-version av vandringssko i goretex som duger fint åt mig och är mycket lättare på foten. Gillar inte tunga läderkängor men jag kanske ändrar mig om vi vandrar mycket? Planen är några dagsutflykter i sommar samt en eller två med en övernattning i tält. Här i närheten av Umeå då, Tavelsjöleden och Öreleden är inbokat.


Då vi kom hem var klockan redan 19.20 så jag tog med mig Error och for upp till "min" skog för en lång härlig promenad i det fina vädret som ÄNTLIGEN har kommit även till Umeå dvs pappan fick lägga småpojkarna. Vilket gick lysande Elias vinkade glatt till pappan när han sa godnatt dvs han somnade själv!


I skogen gick jag på en nostalgitripp ner mot vattenhållen och pullermangraven (jag har ju vuxit upp i denna skog fast då på hästryggen) och konstaterade att överallt där jag som ung red och det var kalhyggen är det nu skog, tät skog och tvärtom där det var fina tallhedar är det nu fula hemska kallhyggen.


Här var en del av vår terrängbana... Ska vi vara ärliga känns det inte så lockande alls att hoppa i detta rissnår??? Stocken på marken var en del av ett hinder på betydligt högre höjd förr i tiden samt att det var inget beväxtlighet runt om vi säger som så!Vår skog består till största del av sandvägar och tallhed dock finns det en del vattenhål särskilt såhär på vårkanten = blöt hund som rullar i sand. Yiho eller?


Jag var ute i nästan 1,5h i underbart väder och lyssnade på en talbok av Ramona Fransson som alldeles lagom tog slut ca 50 meter från bilen (tajming vadå?). Det finns tydligen 6 i serien om Greger MEN det är inte ngn favorit faktiskt jag har nu lyssnat på två och överger serien och återvänder om jag får brist på andra böcker. Nästa bok blir Mari Jungstedts nya ÄNTLIGEN! Dem gillar jag! Sen tror jag vi tar trean av Kepler.    


Imorgon blir det cykel på jobbet - Andreas vabar med småpojkarna då Elias kräktes en gång i onsdags (tack och lov inte mera) men det är 48 timmars karens på ev magsjuka så han blir hemma imorgon också så då passar jag på att cykla. Hoppas på att jag ska kunna cykla i 3/4-dels byxor och linne!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se