Flatcoated

Alla inlägg under maj 2012

Av Erica - 5 maj 2012 14:00

Igår hade vi en sjukt rolig personalfest med chartertema. Vi började hemma hos Johanna med Ventus a-lag, med fördrink(ar), hårfix, tävlingar och allmänt prat. Mycket trevligt. Vid halvsju for vi upp på Tbg för att anlända till avresehallen en annan skulle ju då till Playa de Ingles! God mat, mera vin och vi var hemma vid 1.00 efter att snälla snälla Ingrids man kört hem mig mitt i natten!


Sminkad men utan hårfix! Kattis körde lockar med plattången så det var väldans tjusigt!

 

Dagen var istället väldigt seg, spöregn ute dimma och jag var om än inte bakis så väldans seg och halvtrött Inte alls på tårna om vi säger som så. Så det planerade bodypump-passet sket jag blankt i och istället umgicks vi hemma med barnen (och på affären) där middagen också intogs. Vi åt hamburgare med strips minns inte ens när jag gjorde det senast - och vilken besvikelse. Smaklöst och inte alls särskilt gott TROTS behovet av bakismat.


Vi hyrde tre filmer också på Hemmakväll, Super8, Bolt och Jägarna2 jag köpte också ett hg lösgodis så helgen har varit helt i förfallets tecken!


MYSKVÄLL hemma sen först med Isak som fick isglass och vi såg på Bolt och sen med maken framför Super8 som var en sådär halvdan film om jag ska vara ärlig.




Av Erica - 3 maj 2012 22:02

Fick en utmaning av Sara som jag ska försöka besvara!


 

1. När du är hemma helt själv, vad gör du då?
Åh - det är inte ofta det! Jag har på datorn, iphonen OCH tvn på olika program och njuter av att helt lugnt kunna sitta i soffan utan någon som vill mig något!

2. Vad är det absolut pinsammaste som du har varit med om?
Åh gud det tänker jag inte dra här he he men en pinsam grej var första gången jag skulle "blåsa" i en nykterhetskontroll. Ganska så nervös tog jag i för kung och fosterland och blåste för lite... fick göra om och tog i ännu mera till följd att jag på slutet bara typ pruttade med munnen= att den stackars polisen fick spott på handen!!! Som en fin avslutning tänkte jag köra iväg då han gick bak för att kolla skattemärket på bilen... Mina passagare tyckte att det var en dålig idé.

3. Om du skulle bjuda mig på middag vad får jag då?
Nu när sommaren är här - garanterat något grillat! Förmodligen grillspett eller fläskfile med klyftpotatis och en god sallad!

4. Det bästa som har hänt idag är?
Att jag har skrivit klart de skriftliga omdömena för mina elever och publicerat dem. Arbetstopp 1 check!
5. Du ser en förälder som behandlar sitt/sina barn på ett enligt dig fel sätt, vad gör du?

Reagerar om det är rent skadligt dvs slår eller liknande är den bara dum och det inte är farligt gör jag nog inget alls om det inte är någon jag känner...
6. Om du skulle få en dejt med valfri kändis, vem skulle du ta och varför?
Åh det var svårt riktigt svårt MEN nog vore det kul med en middag med typ David Bathra eller någon liknande person så man fick skratta riktigt mycket!?!

7. Tidernas absolut bästa film?

Dirty dancing? det är den film jag sett från början till slut absolut flest gånger i alla fall...

8. Om du får klä dig som du vill, vad skulle du ha på dig?

mjukisbrallor, mössa på huvudet och mjuktröja. Snyggt värre?

9. Vad skulle du göra imorgon om du fick göra precis vad som helst?
Åka utomlands lätt där det är varmt och man kan bada med småpojkarna! Kanske ett vattenland typ Disney World. Jag älskar vattenrutchkanor!

10. Har du några tics och iså fall vad?

Nej inte vad jag vet någon som vill upplysa mig om motsatsen?

11. Din mamma är mest stolt över...?

Inte den blekaste aning - mamma vad är du mest stolt över antar att det gäller mig?


Nu är det väldigt många som gjort denna utmaning redan så jag gör 11 frågor och så får den som vill hugga dem och svara på dem i sin blogg! Skriv gärna en kråka OM ni gör det så jag får läsa!!!


1. Vilken träningsform är din favorit?

2. Vad avskyr du att träna?

3. Mitt mål med min träning är...

4. Min största prestation inom idrott är...

5. Jag är mest stolt över?

6. Ditt bästa tips på bra god hälsosam mat?

7. På TV missar jag aldrig?

8. Senaste filmen jag såg?

9. Mitt senaste träningspass?

10. OM du fick välja något du var riktigt riktigt bra på inom idrott vad skulle du då välja?

11. Om 1 år kommer jag att ha uppnått - ja vadå?

Av Erica - 3 maj 2012 21:43


 


Ikväll kom min mamma och vaktade pojkarna en stund (en timme + nattningen) så jag fick smita iväg och träna. Körde först ett indoorwalkingpass på 40 minuter, samma som för två veckor sen som var ganska kasst men nu hade instruktören skärpt upp sig och förklarade betydligt mer vilket gjorde det klart bättre.


Avslutade med ett cxworx för en av mina favoritinstruktörer (och uppenbarligen andras också då det första gången någonsin var helt fullbokat på cxworxen 70 platser!).


Cxworx är ett förkoreograferat Les Milles pass med fokus på core. Du tränar dock eg hela kroppen med hjälp av din egen kroppsvikt och i vissa låtar en viktplatta och gummiband. Det är grymt effektivt eller vad sägs om låt nr 2 6,5 minut med crunches med viktplatta varvat med plankan x 4 set á minst 30 sekunder?


Låt nr 4 är en låt med utfall på ett ben och gummiband som bränner i rumpan när du är klar! Lovely!


Jag gillar verkligen denna release!


Dock föredrar jag att köra cxworxen före konditionen blir lite för skakig när det är tvärtom men det är inte alltid du kan välja hur passen läggs.


Cxworx är perfekt tycker jag annars att kombinera med andra pass då det "bara" är 30 minuter!

Av Erica - 2 maj 2012 21:30

Elias lär sig behärska sin motorik med stormsteg nu, det var inte så många månader sen som han bara kröp och nu försöker han klättra, balansera och springa av hjärtans lust. Det går lite olika bra och ibland faller han huvudstupa i backen men oftast är han lika glad för det och fortsätter med samma frenesi. De senaste gångerna på Isaks redskapsgymnastik har han också börjat vela göra som storebror och prova hinderbanan som de alltid avslutar med. Vissa delar går lite bättre än andra om vi säger som så - krypa är han ju expert på, klättra upp för en bänk lutad mot en ribbstol inte så mycket expert!


Konerna är ju jättefina och inte alls placerade rätt enligt Elias som glatt stökade runt dom från den tänkta slalombanan medan storbarnen hade uppvärmning (ja vi ställde tillbaka dem sen).


 

Här är Isak på väg att krypa genom tunneln!


 


Självfallet vill lillebror göra likadant och det fixade han förstås jättebra!


   


Voltkudden var inte lika lättbemästrad för en man som kanske? mäter ca 80 cm i strumplästen! Men skam den som ger sig! 

Av Erica - 1 maj 2012 21:30

Rundan i söndags satte sina spår tyvärr det märktes att jag ökade med några kilometer! Höger benhinna började spöka under måndagen så tisdagens löptur fick ställas in surt då jag och de flesta andra var lediga dvs gott om tid att springa. Nåja att man inte kan springa innebär ju inte att man behöver ställa in all träning så jag planerade om och drog med mig Elin på ett bodypump-pass på IKSU. Det var ett happening-pass med två instruktörer och ett ihop-plock av olika låtar från olika releaser (jag tror de plockat de jobbigaste ha ha det var grymt jobbigt på sina stället).


Körde på med viktökning på bröst och behöll viktökningarna jag gjorde senast på ben och triceps! Min vanliga vikt på rygglåten som brukar gå ganska bra var inte bara tung utan SJUKT tung i låten de valde med 4 frivändningar med 3 powerpress på raken där uppe dvs frivändning 3 powerpress, frivändning 3 powerpress ja ni fattar!


Kul pass och härligt genomkörd. Körde lite spinningcykel samt crosstrainer efteråt i gymmet för att få lite kondition testade en dessa spinningcyklar där det finns en dataskärm och färdigupplagda spinningpass... Inte så imponerad då man måste ha ett pulsbälte för det jag lyckades välja men det blev i alla fall 20 svettiga minuter innan jag tog 20 svettiga minuter på crosstrainern för variationens skull!


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards