Flatcoated

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

Skam den som ger sig! Päivis Fiskgryta del två.

Av Erica - 18 september 2012 18:45

Hemma hos Lena brukar hon ibland bjuda på en supersmarrig fiskgryta. Tänkte att jag skulle lära mig den i sommras så jag och Lena lagade den tillsammans resultat mumsfilibabba!

Provade sen själv och bjöd min mamma och pappa på den. Nja den blev inte så lyckad lite för mkt spad, tog för mkt dill och lite andra kryddor. Isak och Elias ogillade den massor och totalvägrade ens att smaka...

Nåja skam den som ger sig idag gjorde jag om den halverade fiskbuljongen och tappade inte i dillen! Nu var den betydligt godare! Båda pojkarna åt utan protester upp sina portioner (trots att Isak klagade när han såg vad jag lagade, tycker inte om, vill inte ha osv).

Att helt barnanpassa menyn vägrar jag, de får lära sig och någonstans har jag läst att det kan ta tjugo gånger innan en ny smak accepteras. Denna gång tog det två! Dock var jag snäll Isak slapp de hatade tomaterna på sin tallrik. En strid i taget.

Bäst nr två? Nu har jag färdig "snabbmat" till torsdag då vi måste äta med blixtens hastighet för att hinna till Isaks gympa på östra gymnasiet. För är det ngt jag inte kan är det att göra grytor i småupplagor...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se