Flatcoated

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Trevlig höstutflykt till Energicentrum!

Av Erica - 21 september 2012 22:26

Det var kyligt ikväll men fint väder i övrigt, nästan ingen vind och klar himmel. Så vi passade på att fara ut och äta middag utomhus med pojkarna. Nu när det börjar bli kallt känns sjöarna inte så lockande (om pojkarna plurrar) så vi for ner till Energicentrumet i Klabböle där det finns lekplats, fina promenadstigar och grillringar.


Vi började med köpessallad från såndär salladsdisk där man plockar själv. Sen grillade vi korv eller jag, Isak och Andreas. Elias föredrog sin korv som den var och hade ingen förståelse för själva grillandet! Eftersom vi var helt ensamma nere på Energicentrumet fick även Error vara med och lös. Gissa om han tyckte det var kul. Dock tyckte han att matfördelningen var grymt sned. Ingen egen salladsskål? Ingen korvpinne? Nåja att han fick en stor korv i småbitar att göra godissök på räknas nog inte i hans värld?


 

Förbereder middagen! Notera den hungriga flaten!


MAT!!! Ge mig MAT!!! Korv eller köttbullar båda duger bra! Är det ingen som förstår vad en flat behöver???


 

Elias käkar upp sin sallad från Ica Böleäng. Makaroner, skinka, paprika, gurka och majs. Idag var makaronerna storfavorit och när hans tog slut gick han raka spåret till pappans salladsskål och tog av hans. 


   

Vi avslutade kvällen med att gå en sväng runt området och stigarna. Mysigt och Elias är riktigt duktig nu på att hänga med. Över en av broarna bar vi honom dock, jisses det var långt ner till vattnet och inte världens bästa räcke.


En supermysig kväll och jag är glad att vi tog oss iväg, det är nog inte så många kvällar/dagar kvar innan skithösten slår till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se