Flatcoated

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Underbar morgontur och spinning.

Av Erica - 21 september 2012 16:30

Då jag varit själv hela veckan och morgonträningen i tisdags blev ett hälsotest (går i en peppgrupp för träning via min arbetsgivare) så var idag första dagen jag kunde träna! Har fått till lunchpromenader förvisso tre dagar av fem MEN de är ju inte pulshöjande, svettiga och sådär totalt befriande för hjärnan att släppa allt tjafs.


Tidigt tidigt imorse for jag ut med Error på en lugn 6 kilometersrunda i skogsterräng dvs stigar och sandvägar så vovve fick vara lös så mycket som möjligt. Ljuvligt ute, krispig luft, klar himmel och fräsch luft. Lyssnar just nu på en sjukt bra ljudbok så den fick hänga med i öronen och den är i upplösningen så det gick enkelt att springa. (i år är första gången jag lärt mig springa med ljudbok sjukt bra på långpass mindre bra på intervallpass då tappar jag fullständigt tråden).


 

Full fart framåt!


Direkt efter jobbet så mötte jag upp en jobbarkompis på IKSU för vår stående fredagsträning, spinning40 minuter. Idag var det vikarie som var superbra, ett pass som passar mig som handen i handsken. Bra upplägg, instruerande och jag var härligt slut mot slutet av passet dvs möjlighet att ta ut mig till max då jag vet vad som ska hända.


I helgen? Imorgon kör jag stepkondition (länge sen nu det ska bli kul!) och på söndag blir det 1 mil runt Stöcksjön mitt i dagen och body pump på kvällen (första passet sen i juli, hej hej träningsvärk antar jag!).


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var g...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se