Flatcoated

Direktlänk till inlägg 26 januari 2016

Flygresa och ankomst på Mai Khao Lak.

Av Erica - 26 januari 2016 11:43

Vi hade betalat extra för mer benutrymme. Våga vägra sardinburk! Lätt värt det. Lounge innan flyget avgick där vi kunde ta det lugnt och fika samt ladda plattorna. På planet ingick allt inklusive chips/godis och all dryck. Mkt bekvämt och maten var godkänd (inte ofta det händer på ett plan).

På planet var barnen fantastiskt duktiga. Flygtiderna var allt annat än optimala ur sömnsynpunkt 12:40-23:10 svensk tid. Som jag gissat somnade endast Elias. Vi andra var vackert vakna och spelade surfplatta såg film (Kingsmen riktigt bra! Rekommenderas!) åt och tog det allmänt lugnt.

Isak gjorde tappra försök att somna men det gick inte.

Väl framme var vi först av planet. Men vad hjälpte det när immigration var full av ANDRA plan som också anlänt 05:10 thai-tid?

Varmt kvavt och en mkt ledsen & trött Elias. Urk. Väl igenom hade bagaget anlänt och vi kunde gå till bussen. Tyvärr en snålgroda då vi ska byta hotell om en vecka och transfer X3 blev billigast m buss. Men det var inte värt det. Innan alla kommit på bussen var kl 07:00 och sen var det mjölkturen till Khao lak med fem stopp och vårt var det sista..., både jag och Isak blev klart åksjuka.

Tyvärr när vi kom vid 09:00 (03:00 svensk tid) hade vi ännu inget hotellrum (internationella hotellregler m incheckningen). Tre timmar utan rum varmt och flygplanskläder på. Vi bytte till badkläder på toaletten och badade bort tummarna men vi var hyfsat trötta så när rummet var färdigt åt vi lunch och sov två-tre timmar för att orka.

En pool-vända till körde jag och Elias innan det var kväll. Isak är hostig och fick ta det lugnt.

[Bild]

Utsikten från vår balkong!


Ikväll blir det resturang längs stranden med supergod thaimat och Charly och Cocco-show på hotellet (två clowner).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Erica - 29 januari 2016 13:54

Säg den som inte lär sig av sina misstag! Ställde klockan och tog mig ner på stranden till 09:00 och ett pass Bodybalance. Lika stel i Thailand som i Sverige men miljön är oslagbar. Tillbaka på hotellrummet skulle man kunna tro att alla vaknat...

Av Erica - 28 januari 2016 13:53

Planen var att kliva upp och vara med på BodyBalance på stranden vid 09:00. Ingen vaknade före 10:00... Trötta?japp! Snabbfrukost som vanligt ett stort utbud men ganska lite som vi äter till frukost. Nudlar nja... Juice fanns i mängder av all...

Av Erica - 25 januari 2016 09:05


Som sagt för att slippa stress valde vi att fara ner en dag i förväg. Vi valde att bo på Radisson Blu Arlandia. Ett perfekt hotell för barnfamiljen. Ett litet men hyfsat utrustat gym som jag var i både söndagkväll och måndagmorgon. (Mkt stillasittand...

Av Erica - 24 januari 2016 15:40

Efter förra årets flygstrejk i samband med vår resa till London, tog vi det säkra för det osäkra och valde att åka ner en dag innan flyget till Thailand ska lätta från Arlanda. Det var nog tur för ingen enkel resa som inte SJ kan strula till!...

Av Erica - 31 december 2012 17:18

Isak har köpt Blixten-dricka! Jag har för avsikt att dricka ur flaskan till vänster. För visst borde rött vin hålla en vecka även om flaskan varit öppen?   Menyn för kvällen blev lite modifierad då gästerna insjuknade men vi kör på  vb-paj m romrör...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2016
>>>

Tidigare år

Löpartävlingar

2012:

 

29/5 Blodomloppet 5 km: 29,48 minuter

1/9 Tjejmilen 10 km:1,07,58

9/9 Umemilen 10 km:1,03,56

Mål med min löpning 2012

Löpning:

 

1. Gå ner till viktmål 2 så jag kan börja springa utan vara rädd för benhinnor mm.

2. Springa blodomloppet 5 km i slutet på maj under 30 minuter.

3.  Springa Nydala runt utan att stanna och under timmen.

4. Springa milen under timmen.

Viktmål 2012

Viktmål:

 

1. Elias inskrivningsvikt

2. Isaks inskrivningsvikt

3. Halvvägs

4. Vikten innan graviditeterna

5. Vikten jag hade när jag red som mest

.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Flatcoated med Blogkeen
Följ Flatcoated med Bloglovin'

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se